Samsung готує свій смартфон-цеглину

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання LetsGoDigital відшукало патент, поданий до Світової організації інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO) 7 травня. У ньому описаний досить незвичайний гнучкий смартфон Samsung.

У розкладеному стані це величезний планшет з традиційним співвідношенням сторін 16:9. Однак з лівого боку видно незрозумілі виїмки.

Для чого вони — стає зрозуміло, коли смартфон складається. В результаті виходить паралелепіпед, хоча на язиці наполегливо крутиться слово “цегла”. Дисплей огинає його зовні, складаючись в декількох місцях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На різних сторонах можуть відображатися дата і час, вхідні повідомлення та інша інформація. Швидше за все, його можна буде просто поставити на стіл в якості годинника, тому що ходити з такою цеглиною навряд чи хтось буде. Яка від нього користь — теж не зрозуміло, але от з креативністю авторів цього творіння не посперечаєшся. Швидше за все, надихалися вони Energizer Power Max P18K Pop — смартфоном з рекордним акумулятором на 18000 мАг і такою ж значною товщиною.

Поки це всього лише патент, і навряд чи Samsung ризикне випустити такий смартфон. Принаймні, у Energizer не вийшло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.