Samsung Galaxy M40 запропонує не тільки ємну батарейку, але і гідної продуктивності чіп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нинішній рік можна по праву вважати першим в історії Samsung, коли вона всерйоз і відкрито змушена боротися з «китайфонами». Раніше амбіції південнокорейського гіганта не дозволяли йому реально оцінювати ситуацію на ринку, і він не звертав увагу на конкурентів з Китаю, які при аналогічній ціні на голову вище були в технічному плані. Тепер же китайські виробники змусили Samsung рахуватися з собою і вступити в суперництво з ними. Результатом протистояння стала поява лінійки доступних мобільників Galaxy M. Нова серія незабаром повинна знайти четвертого представника — Galaxy M40.

Новинка була помічена в базі даних бенчмарка Geekbench, який зміг визначити, що смартфон базується на чіпі Snapdragon 675, має 6 Гб оперативної пам’яті і операційну систему Android 9.0 Pie. За підсумками одноядерного тесту пристрій набрав 2350 балів, а в багатоядерному його результат склав 6410 очок.

За тією інформацією, що раніше з’являлася в мережі, Samsung Galaxy M40 повинен запропонувати Super AMOLED Infinity-U дисплей діагоналлю 6,4 дюйма, потрійну основну камеру 13 Мп + 5 Мп + 5 Мп, флеш-накопичувач на 128 Гб, фронтальний модуль на 16-мегапікселів і ємний акумулятор на 5000 мАг. Цінник на смартфон цілком може досягти позначки в $290 (7 700 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.