Razor Phone 3 може побачити світло

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрої і різні аксесуари для ігор від Razer цінуються геймерами, які готові платити за них чималі гроші. Але ось спроби створити смартфони для мобільного геймінгу користувачам не особливо зайшли, і компанія не могла похвалитися хорошими продажами пристроїв. Раніше в мережі з’явилися чутки, що Razer вирішила залишити спроби створити ідеальний ігровий мобільник і третє його покоління не побачить світ. Але, можливо, цей прогноз був передчасним і далеким від дійсності.

Днями компанія випустила прес-реліз, в якому вона розповіла про співпрацю з компанією Tencent. Мета — вивести мобільний геймінг на новий рівень. Крім того, в рамках співпраці Tencent взяла на себе зобов’язання оптимізувати ігри під апаратне забезпечення Razer і, зокрема, смартфони. Хочуть обидві компанії і заробляти на іграх, тому спільно будуть працювати на ниві монетизації мобільних ігор.

Повідомлень про те, що Tencent став партнером Razer багато, трактували так, що відомий виробник ігрової периферії і далі буде випускати мобільники. Навряд чи б стільки зусиль було б витрачено заради двох перших поколінь смартфонів, які не здобули великої популярності у користувачів. Наскільки це припущення близьке до істини, дізнаємося, швидше за все, тільки восени.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.