TCL готує як мінімум п’ять гнучких смартфонів. Один з них перетворюється на «розумний» годинник

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробник техніки TCL працює як мінімум над п’ятьма смартфонами з гнучкими дисплеями. Видання CNET придбало доступ до патентів і офіційних комп’ютерних моделей і поділилося подробицями про ці гаджети.

Перші два смартфони в розкладеному стані перетворюються в планшети. Тільки у одного екран складається назовні, а в іншого — всередину. Третього дисплея на зовнішній стороні, схоже, немає.

Наступні два пристрої зроблені у формі «розкладачки». Тобто в розкладеному стані повноцінного планшета не вийде: дисплей хоч і витягнутий, але не дуже широкий. У цих випадках екран також складається і всередину, і назовні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ось п’ятий варіант — найцікавіший. Це гнучкий смартфон, який може перетворитися в “розумний” годинник, тобто ви з легкістю зможете надіти такий апарат на руку замість браслета. Правда, його зручність і міцність поки викликають великі сумніви.

Швидше за все, такі смартфони вийдуть (якщо вийдуть взагалі) під брендом Alcatel, BlackBerry і Palm, адже у TCL є права випускати товари під цими марками.

Коли саме пристрої будуть готові-невідомо, але раніше в TCL обіцяли представити свій гнучкий смартфон в 2020 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.