Замість слайдера, флагманський смартфон Honor Magic 3 виявиться гнучким

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минуло кілька місяців з виходу флагманського смартфона-слайдера Honor Magic 2, а в мережі вже будують здогади про його спадкоємця. На цей раз китайські джерела поділилися новою інформацією про технічні характеристики майбутнього флагмана.

За даними джерела, Honor Magic 3 отримає новий для компанії форм-фактор — складаний смартфон з великим гнучким екраном. Цікаво, що раніше теж передбачався від форм-фактора попередника, але прогнозувався перехід на невеликий висувний модуль з фронтальною камерою.

Екранів виявиться два, як у гнучкого смартфону Samsung. Ззаду корпус залишиться скляним, на задній панелі розміститься вертикально організована подвійна камера з датчиками роздільною здатністю 48 і 12 Мп. У фронтальної камери поєднуються датчики на 20 і 2 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основу піде нова однокристальна система Kirin 990, чий дебют очікується в першій половині року. Головною відмінністю від Kirin 980 стане вбудована підтримка мереж 5G. Що стосується пам’яті, то смартфон отримає 6 або 8 ГБ ОЗУ і 128 або 256 на накопичувачі.

Анонс Honor Magic 3 очікується ближче до кінця 2019 року. Ціна може виявитися не такою вже й високою, якщо врахувати складаний форм-фактор — 590 доларів (18 115 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.