Опубліковано зображення флагманського смартфона Meizu 16s: вирізу для камери немає, вона практично інтегрована в рамку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський джерело опублікував зображення і нові подробиці про смартфон Meizu 16s – флагманську модель цього року. Картинка заснована на даних, які повідомив про смартфон генеральний директор Meizu Хуан Чжан (Huang Zhang).

За словами топ-менеджера, верхній відступ екрану від рамки виявиться на 1,5 мм менше, ніж у Meizu 16th. При цьому традиційного вирізу для камери не буде. Виходячи з цього, джерело виконав рендер, взявши за основу Meizu 16th: при такому розширенні площі екрану у компанії не залишиться іншого виходу, крім як розмістити фронтальну камеру практично в рамці.

Також, за словами Хуана Чжана, в Meizu 16s буде вбудований в екран сканер відбитків, а ємність акумуляторної батареї перевищить ємність акумулятора Meizu 16th Plus (3640 мАг). Само собою, 16s виявиться трохи товще попередників (товщина Meizu 16th і Meizu 16th Plus однакова – 7,3 мм).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, згідно з попередніми даними Meizu 16s отримає екран діагоналлю 6,2 дюйма, SoC Qualcomm Snapdragon 855 і адаптер NFC. Meizu 16s Plus теж отримає SoC Snapdragon 855 і NFC, але діагональ екрану буде більше, 6,5 дюйма, а до того ж апарат отримає підтримку бездротової зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.