Перше фото OnePlus 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті Slashleaks опублікували першу фотографію, на якій, як стверджують джерела, показані прототипи майбутнього смартфона OnePlus 7.

Спочатку може здатися, що смартфон отримає екран з рекордно вузькими рамками по периметру, проте ці прототипи поміщені в спеціальні чохли, які приховують зовнішній вигляд корпусу. Зазвичай в таких чохлах пристрої передають на тестування, щоб уникнути передчасних витоків, як у даному випадку.

Варто відзначити, що вона з версій OnePlus 7 оснащена екраном з каплевидним вирізом, а друга має традиційний екран без брови і вирізу під камеру, який набирає все більшої популярності останнім часом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело, надало фотографії, не супроводив їх коментарями, так що нових відомостей про характеристики пристрою у нас немає. Смартфон OnePlus 7, як очікується, буде оснащений однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 855, 8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ флеш-пам’яті, потрійною основною камерою, вбудованим під поверхню екрана дактилоскопічним датчиком, а також підтримкою технології бездротової зарядки і захистом від пилу та вологи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.