Essential Phone знятий з виробництва, розробники роблять абсолютно новий пристрій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Безрамковий смартфон Essential PH-1 або Essential Phone, розробку якого очолював творець операційної системи Android Енді Рубін (Andy Rubin), був представлений в кінці травня 2017 року.

Це був перший в індустрії смартфон, який відмовився від новомодного чубчика для фронтальної камери і гучномовця, запропонувавши невеликий виріз виключно під фронтальну камеру.

Смартфон Essential PH-1 отримав велику кількість критики на свою адресу, він почав швидко дешевшати, для нього було випущено чимало оновлень. Він першим серед сторонніх пристроїв отримав оновлення до Android 9.0 Pie. Тепер же з’явилася інформація про те, що смартфон знімається з виробництва.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій не можна придбати на офіційному сайті Essential, також його немає в асортименті магазину Best Buy, який довгий час продавав смартфон. На сайті американського мобільного оператора Sprint, де також продавався Essential PH-1, пристрою теж немає.

Джерела повідомляють, що розробники смартфона працюють над новим пристроєм, який отримає невеликий екран для навігації, а також систему ШІ для обробки голосових команд користувачів. Пристрій зможе відповідати на електронну пошту, замовляти апартаменти і виконувати інші функції. Демонстрація новинки очікується на CES 2019.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.