Ноутбук Asus Primus, побудований на SoC Snapdragon 8cx, засвітився на живих фото

Вчора на великому триденному заході Snapdragon Technology Summit (STS) компанія Qualcomm представила однокристальну систему Snapdragon 8cx – нове рішення для ноутбуків з Windows 10. Зазвичай анонси такого роду супроводжуються демонстрацією референсного зразка на базі нової платформи. Був такий і на STS. Але як потім з’ясував відомий мережевий інформатор Роланд Квандт (Roland Quandt), неназваний пристрій виявився ноутбуком Asus, відомим під кодовим позначенням Primus.

Про те, що на фото представлений саме ноутбук Asus, а не звичайний референсний зразок, свідчить виконання клавіатури – воно майже точнісінько повторює клавіатуру ноутбука NovaGo TP370QL, побудованого на SoC Qualcomm Snapdragon 835. Тобто можна говорити про те, що серійний Prius буде дуже схожий на Novogo TP370QL.

Про характеристики поки говорити передчасно, але демонстрований зразок ноутбука має 8 ГБ оперативної пам’яті. Можна думати, що апарат отримає SSD об’ємом 128 ГБ і екран діагоналлю 13,3 дюйма.

Qualcomm повідомила, що над пристроєм на базі Snapdragon 8cx працює не тільки Asus, але і Lenovo. У продаж ноутбуки надійдуть у третьому кварталі 2019 року, ну а перший публічний показ їх може відбутися вже на виставці CES 2019 на початку січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я