18 грудня Lenovo представить смартфон Z5s з “дірявим” екраном і потрійною камерою

Очікувалося, що компанія Lenovo офіційно представить свій перший смартфон з потрійною камерою, Z5s, 6 грудня. Але дата “минула” – пристрій не представили…

Як виявилося, анонс Z5s трапиться 18 грудня в китайській штаб-квартирі Lenovo. Досі незрозуміло, має місце перенесення дат, або так спочатку було заплановано, але одне можна сказати точно: Z5s вже не стане першим у світі з дірявим екраном, тому що його обійде Samsung Galaxy A8s. Прем’єра новинки корейської компанії, нагадаємо, запланований на 10 грудня.

Обидві тизерні картинки підкреслюють наявність потрійної камери. Правда, зовнішнє виконання її ніби скопійовано з Huawei P20 Pro. А якщо придивитися, можна розгледіти ще й градієнтне забарвлення тильної панелі.

Фронтальна частина приверне увагу круглим отвором фронтальної камери. Правда, на відміну від тих же Galaxy A8s і Huawei Nova 4, розташування «дірки» буде іншим: не збоку, а по центру. Вже відомо, що діагональ дисплея смартфона складе 6,3 дюйма, а ємність акумуляторної батареї – 3120 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.