У гнучкого смартфона Samsung з’явилися нові імена

У Samsung обіцяли представити свій перший складений смартфон в першій половині наступного року (очікується, що це відбудеться на лютневій виставці MWC 2019) і навіть показали його прототип на недавній конференції для розробників. А ось його точна назву ми досі не знаємо!

Серед озвучених варіантів — Galaxy X, Galaxy F, Galaxy Flex. Тепер же з’явився ще один «претендент» — Galaxy Fold. Саме такий товарний знак днями зареєструвала Samsung. Звичайно, це не означає, що таке ім’я отримає гнучкий смартфон, але наштовхує на роздуми.

Також видання Igeekphone пише про Samsung Galaxy F1. Йому навіть приписують екрани діагоналлю 5 і 7 дюймів, подекранний сканер відбитків пальців, подвійну основну камеру роздільною здатністю 20 Мп, Процесори Exynos 9820 і Новий Snapdragon для різних країн, 6/8 ГБ ОЗУ, 128/512 ГБ ПЗУ і цінник в 1580 доларів (44 540 грн.).

Хоча навряд чи Samsung назве новинку Galaxy F1-аж надто багато спільного буде з Xiaomi Pocophone F1.

Складений смартфон LG очікується на січневій виставці CES 2019, Oppo-на MWC 2019 в кінці лютого, Huawei-протягом року. Причому багато хто розглядає в якості назви Flex.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.