Новенький OnePlus із підтримкою 5G буде дорожчим за OnePlus 6Т

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 6Т в наступному році дочекається двох наступників. Першим буде абсолютно новий смартфон з модемом 5G, який відкриє ще одну серію. Другий – це OnePlus 7. Імовірно, ціна моделі з вбудованим модемом 5G буде вище на 100 доларів відносно 6Т.

OnePlus 7 дебютує в наступному році, але не отримає модем, сумісний зі стандартом 5G. Ми знаємо, що Китайці мають інші плани. Смартфон з модемом 5G буде телефоном, який відкриє нову лінію. На жаль, його ціна не найнижча, про що повідомляє сайт Fudzilla.

Смартфон OnePlus з модемом 5G буде коштувати на 100 $ більше від моделі 6Т. Якщо це станеться, то в Європі нам слід очікувати суми на рівні від 649 євро (20 555 гривень). На жаль перші смартфони з модемами 5G не будуть дешевими, тому що виробники захочуть заробити на мережах нового покоління і, напевно, ціни на такі моделі будуть просто завищеними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus хоче випустити смартфон з 5G вже через кілька місяців
Ми знаємо, що OnePlus хоче додати в свій асортимент смартфон з вбудованим модемом 5G ще в першій половині року. Він повинен дебютувати раніше від наступника – моделі 6Т. Це означає, що дебют відбудеться, напевно, вже взимку або, найпізніше, на початку весни. Fudzilla стверджує, що Китайці використовують нові чіпи Qualcomm.

Новий смартфон від Китайців отримає процесор Qualcomm Snapdragon 8150, що не представляє несподіванки. Також отримає модем Snapdragon X50 5G NR. Точна специфікація, як і зовнішній вигляд цього телефону не відомі. Додаткові подробиці ми дізнаємося з часом. Тільки ближче до офіційної прем’єри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.