Компанія Lexus представить електромобіль майбутнього

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такасі Ватанабе, головний інженер проекту Lexus Electrified, розповів в інтерв’ю про те, як бренд представляє преміальний електромобіль майбутнього.

Lexus завжди прагне до того, щоб клієнти зазнали унікальний досвід володіння автомобілем.

Нещодавно бренд представив своє бачення електромобілів майбутнього в рамках програми Lexus Electrified, що втілилося в концепті Lexus LF-30, а першим електромобілем даної стратегії став електромобіль Lexus UX 300e.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Концепція програми полягає в тому, щоб значно підвищити показники ефективності шасі, поліпшити системи управління таким чином, щоб водій міг випробувати унікальні емоції від водіння в умовах, коли системи автономного водіння увійдуть в повсякденне життя.

В основі Lexus Electrified застосований підхід, розроблений раніше для гібридних моделей бренду. Його суть полягає в контролі системи розподілу тяги.

Lexus першим в світі представив повну лінійку преміальних гібридних автомобілів і вже багато років розробляє базові технології для електромобілів.

Окреме місце в історії займає представлений в 2004 році RX 400h. Він став першим в історії бренду і в світі гібридним повнопривідним автомобілем преміум-класу. Уже в 2006 році на RX 400h припадала чверть від усіх продажів Lexus RX.

Сьогодні Lexus пропонує широку лінійку автомобілів преміум-класу c гібридною силовою установкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.