У Мережі з’явилися перші зображення крос-купе Volkswagen Tiguan X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром відбудеться дебют оновленого кросовера Volkswagen Tiguan . А пізніше публіці представлять і його купеообразну модифікацію. Про це свідчать шпигунські фотографії прототипу такого автомобіля, який був помічений під час тестування. На основі цих знімків були створені рендерні зображення нового Volkswagen Tiguan X .

Найімовірніше, що купеобразна версія Tiguan отримає передню частину, аналогічну зі стандартним кросовером нової генерації. Тобто, модифікація з індексом «X» обзаведеться збільшеною радіаторної гратами, яка буде об’єднана з модернізованими фарами. Також купе-кросоверу дістануться і оновлені бампери.

Лінія даху купе-кроссовера стане трохи нижча, ніж у звичайній версії. Також автомобіль отримає збільшений задній звис, що дозволяє розширити простір в багажному відсіку, і змінену лінію бічного скління. У задній частині моделі з’являться нові ліхтарі з витягнутої по горизонталі формою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В оснащенні Volkswagen Tiguan X повинні з’явитися ті ж мотори, що і у стандартної модифікації кроссовера. Мова йде про бензинові агрегати 1.4 TSI, 1.5 TSI і 2.0 TSI, а також про 2,0-літровий дизельний двигун. Новинка повинна з’явитися протягом нинішнього року. Першим ринком для купе-кроссовера Tiguan X , швидше за все, стане Китай.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.