Hyundai і Samsung розроблять електромобіль з запасом ходу 800 км

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дві південнокорейських компанії Hyundai і Samsung об’єднають свої зусилля в сфері виробництва електромобілів з великим запасом ходу.

Домовленість про це була досягнута на зустрічі представників двох «гігантів», яка відбулася на акумуляторному заводі Samsung SDI в Чхонані, що знаходиться на південь від Сеула.

На цій зустрічі сторони обговорили нове покоління акумуляторних технологій і поділилися своїми досягненнями в галузі досліджень і розробок АКБ. Як пише портал drom.ru, в березні нинішнього року Samsung SDI розробила високопродуктивну твердотельні батарею, за допомогою якої запас ходу електромобілів досягне 800 км, а кількість циклів зарядки перевищує 1000.

До слова, на даний момент Hyundai не співпрацює з  Samsung. Постачальниками АКБ для електромобілів і гібридів Hyundai є два інших корейських виробника: LG Chem і  SK Innovation . Поки сторони не розкрили можливого терміну виходу електромобілів з великим запасом ходу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сьогоднішній день в США і Європі продається електричний кросовер Hyundai Kona, запас ходу якого становить 415 км (дані по циклу EPA).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.