Поліція Дубая стала в чергу за Tesla Cybertruck

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обсяг замовлень пікапів Tesla Cybertruck зростає, як сніжний ком. І багатьом напевно було цікаво дізнатися, хто ж стоїть в черзі за найекстравагантнішою моделлю Tesla. Пропонуємо вам трохи пізнавальної інформації на цей рахунок.

Поліція Дубая опублікувала в Twitter зображення Cybertruck у фірмовому біло-зеленому забарвленні. Жодних пояснювальних підписів зроблено не було, але представник поліції підтвердив, що управління замовило відразу кілька таких пікапів, які будуть використовуватися в якості патрульних автомобілів. Поліція Дубая відома своїм великим парком спорткарів і просто дорогих авто, так що Cybertruck тільки урізноманітнюють екстравагантний набір всяких Lamborghini, Ferrari і Porsche.

За словами головнокомандувача поліції Дубая Абдулли Халіфа Аль Меррі (Abdullah Khalifa al Marri), патрульні Tesla Cybertruck будуть розміщуватися в відомі туристичних місцях і брати участь у розвазі іноземців. Виходить, частина покупців стала в чергу за Cybertruck для того, щоб потім використовувати пікап в розважальних цілях або як звичайного шоу-кара. Так що не всі розглядають незвичайну новинку для персонального пересування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.