Після повідомлення про 200 000 замовлень на пікапи Tesla Cybertruck акції компанії виросли на 4%

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Електричний пікап Tesla Cybertruck вартістю від 39 000 доларів з нержавіючої сталі, представлений минулого тижня, не вразив Уолл-стріт. Після того, як його «броньовані скла» машини вдалося розбити під час презентації, аналітики наперебій почали стверджувати, що новинка не викличе масового інтересу.

Однак компанія Tesla негайно почала прийом попередніх замовлень, дозволивши потенційним покупцям бронювати пікапи всього за 100 доларів. Для порівняння: застава при бронюванні седанів Model 3 в 2016 році становила 1000 доларів.

Попередні замовлення посипалися градом: вчора гендиректор компанії Ілон Маск (Elon Mask) повідомив, що їхня кількість перевалила за 200 000. Знову-таки, для порівняння: седанів Model 3 було зроблено 325 000 штук за перший тиждень прийому попередніх замовлень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ринок не забарився відреагувати. Після повідомлення Маска про 200 000 замовлень на пікапи Tesla Cybertruck акції компанії виросли на 4%.

Відзначимо, що не всі попередні замовлення в кінцевому підсумку перетворюються на продажі. Частина потенційних покупців вважає за краще відмовитися від покупки і забирати свої гроші. Компанія Tesla планує почати випуск пікапів Cybertruck в кінці 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.