Гонщик керував реальною машиною за допомогою шолома Samsung Gear VR і смартфона Samsung Galaxy S10 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На Фестивалі швидкості в Гудвуді у минулі вихідні компанія Samsung представила перший у світі автомобіль з дистанційним управлінням по мережі 5G. Реалізувати даний проект компанії допомогли Designated Driver і Vodafone.

На церемонії відкриття фестивалю чемпіон з дрифту Вон Гіттін-молодший (Vaughn Gittin jr.), дистанційно керуючи автомобілем через гарнітуру віртуальної реальності Samsung Gear VR, провів автомобіль по трасі Goodwood Hillclimb. В гарнітурі був встановлений смартфон Samsung Galaxy S10 5G, підключений до надшвидкої мережі 5G оператора Vodafone. Автомобіль Lincoln MKZ був оснащений системою дистанційного керування Designated Driver.

Автомобіль Lincoln MKZ, оснащений системою дистанційного керування Designated Driver, знаходився в пілотуванні Вон Гиттин-молодшого за допомогою гарнітури Samsung Gear VR і смартфона Samsung Galaxy S10 5G, які були підключені до надшвидкої мережі 5G від Vodafone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Таке втілення ідеї є впевненим кроком до застосування технології віддаленої присутності з використанням 5G, а фестиваль швидкості Гудвуд став для цього ідеальним тестовим майданчиком. Ми маємо намір і надалі розширювати асортимент продукції з підтримкою 5G”, – Юн Лі (Yoon C. Lee), старший віце-президент Samsung Electronics America.

“Vodafone пишається тим, що стоїть біля витоків 5G разом з Samsung і Designated Driver. Водій, який знаходиться в іншій точці Гудвуду, управляє автономною машиною за допомогою VR-окулярів. Мережа Vodafone 5G забезпечує швидкість передачі даних до 10 разів швидше, ніж 4G, і наднизьку затримку сигналу, що дуже важливо в ситуації, коли миттєвий відгук має вирішальне значення”, – Макс Тейлор, Директор по роботі з клієнтами в Vodafone UK.

“Я ніколи не припускав, що коли-небудь ризикну вести машину, використовуючи VR, телефон і систему дистанційного управління. Designated Driver, Samsung і Vodafone довели, що це можливо, коли мова йде про передові технології”, – Вон Гіттін-молодший.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.