Tesla вдруге цього року знижує ціни на електромобілі Model 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Tesla заявила, що знижує ціну свого седана Model 3 на 1100 доларів (29700 грн.). Це було зроблено після того, як виробник електромобілів завершив дію дорогої реферального програми по залученню клієнтів.

Це вже друге зниження цін на Model 3 з початку року. Тепер найдоступніший варіант машини на сайті компанії коштує 42 900 доларів (1,157 млн. грн.).

За словами генерального директора Tesla Ілона Маска (Elon Musk), з урахуванням податкової компенсації від держави і економії палива реальна вартість наближається до 35 000 доларів. Як відомо, держава поступово скасовує стимулюючі заходи, але Маск запевнив, що незмінною метою компанії є досягнення ціни 35 000 доларів без компенсацій (944 тис. грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку року Tesla вже знизила ціни на всі свої транспортні засоби в США, щоб компенсувати зниження податкової знижки.

Що стосується цін в Європі, Маск пояснив, що місцевий податок на додану вартість у розмірі близько 20% і імпортні мита в розмірі близько 10% призводять до підвищення цін на 30%.

Джерело нагадує, що в четвертому кварталі було відвантажено менше седанів Model 3, ніж очікувалося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.