Електричний пікап Tesla можуть показати вже влітку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, в планах компанії Tesla на найближче майбутнє значаться як мінімум компактний кросовер Model Y і електричний пікап, у якого навіть немає назви. Раніше вважалося, що пікап з’явиться на ринку останнім з того, про що відомо, але, можливо, в Tesla переглянули свої плани.

Сьогодні Ілон Маск під час конференції заявив, що анонс машини може відбутися вже влітку. Тут варто відзначити, що Маск не запевнив, що саме так і буде. Крім того, анонс зовсім не означає старт продажів найближчим часом — згадайте новий Roadster.

Однак сам факт того, що раніше про пікап говорили мінімум в контексті 2020 року, а тепер раптом Маск зробив таку заяву, може зазначатися на перегляд планів. І для цього можна знайти пояснення. Справа в тому, що буквально за останні місяці автовиробники стали набагато активніше обговорювати цю тему. Спочатку багато шуму наробив Rivian R1T, потім Ford офіційно оголосила про те, що має намір створити електричний пікап. Ймовірно, Tesla не хоче залишатися позаду. Правда, як і раніше, у компанії все впирається у виробничі потужності як самих машин, так і акумуляторів, а зараз всі сили компанії кинуті на Model 3. Так що пікап навряд чи вийде в найближчі пару років, навіть якщо його покажуть влітку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.