Анонс Kia Soul EV: яскравий і компактний футуристичний електрокросовер

На автосалоні в Лос-Анджелесі південнокорейський виробник автомобілів, компанія Kia представила електричний кросовер Kia Soul EV.

Kia Soul EV отримав електромотор потужністю 201 л. с. Крутний момент — 395 Нм. Новий електромобіль Kia оснастили акумулятором на 64 квтг, який підтримує швидку зарядку і оснащений рідинним охолодженням. Від вибору одного з режимів роботи (Eco+, Eco, Comfort і Sport) залежить дальність їзди на одному заряді, але точних цифр виробник поки не назвав. Судячи по витраті минулої моделі, на одному заряді свіжий електрокар зможе проїхати не менше 400 км.

Електричний кросовер Kia Soul EV напхали безліччю систем допомоги водієві. Крім цього тут доступні фірмова система UVO, створена для відображення потрібної водієві інформації, а також функції Android Auto і Apple CarPlay.

Майбутній електрокар Kia Soul EV з’явиться у продажу до кінця першого півріччя 2019 року. Покупцям будуть доступні дві версії: стандартна Soul EV і модифікований варіант Soul EV Designer Collection з шкіряним кермом, десятьма динаміками Harman-Kardon, бездротовою зарядкою для смартфонів та іншими поліпшеннями. Корпус цієї версії буде двоколірним. Ціну обіцяють розкрити ближче до виходу електрокарів на ринок.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я