Xiaomi планує інноваційний підхід до продажу електромобілів SU7

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi обирає гібридний маркетинг: продажі електромобілів Xiaomi SU7 поєднують пряме управління та франчайзингові дилерські центри. Це новаторське рішення дозволяє більшій кількості користувачів протестувати авто перед покупкою.

Реклама

Компанія Xiaomi уклала угоди з 14 партнерами з продажу та обслуговування, щоб створити швидкі канали доступу до електромобілів. Це стратегічне партнерство робить транспортний засіб більш доступним для покупців.

У виборі гібридного підходу Xiaomi відрізняється від інших китайських виробників, які слідують за Tesla. Додавання дилерських центрів робить процес вибору електромобіля більш прозорим та зручним.

Презентований 28 грудня, Xiaomi SU7 – це перший крок компанії в амбітний план увійти до топ-5 світових автовиробників. Цей електромобіль обіцяє революціонізувати ринок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоArenaEV

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: