Топ-10 преміальних авто із США

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасний ринок престижних автомобілів у США представлений переважно марками європейського та азіатського походження. Але це було не завжди і ще донедавна все було по-іншому. Ми рекомендуємо придбати авто із США, Європи або Канади у компанії із Boss Auto на сайті https://bossautoukraine.com.ua/pidbir-avto/ .

Ford Т або як її називали самі американці “бляшанка Лізі”. Ця машина не відноситься до престижної, але з неї все починалося і бути її володарем простого робітника і службовця означало успіх і повагу у своєму колі. Цей легковик був культовим для Америки, як для Європи VW Жук, а для нас Жигулі. Саме з нього простий обиватель Америки став пересідати з коня на автомобіль, тоді Генрі Форд заклав основи виробництва, збуту та багато іншого в автомобільній галузі, що ми спостерігаємо зараз.

Cadillac Eldorado

Цю модель любили знамениті люди Америки: Дональд Трамп, Френк Сінатра, Мерлін Монро та інші, в них воліли їздити президенти США, банкіри, директори та голови різних великих трансатлантичних корпорацій. Елвіс Преслі подарував рожевий Cadillac своєї матері, коли він став королем рок-н-ролу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Lincoln Continental став відповіддю компанії Ford на розкішний Cadillac корпорації GM. За кількістю запропонованих опцій Lincoln мало чим відставав від Cadillac, а десь і випереджав його. Автомашини цієї моделі дуже любили знімати в різних голлівудських кінокартинах, на них їздили як негативні, так і позитивні герої, об’єднувало їх те, що це були сильні, сміливі та впевнені в собі люди.

Duesenberg SJ

Автомобіль цієї марки мало чим відомий зараз, але наприкінці 20-х років минулого століття це були “вершки” з розкішних та престижних авто. Вони були дуже дорогими та технологічними машинами. Багато інженерні рішення застосовані тоді використовуються досі.

Власниками автомобілів цієї марки були відомі люди тих часів: Аль Капоне, Говард Хьюз, Меріон Девіс, Грета Гарбо та інші.

Packard 160

Цю марку дуже любив І. В. Сталін і коли у молодої країни порад з’явилася можливість будувати автомобілі клас люкс, за основу було обрано саме Packard. Тому не дивно, що перший післявоєнний легковик СРСР ЗіС110 дуже нагадував заокеанського побратима Packard 160.

DeLorean DMC-12 задумувалась як престижна машина класу GT, видатним інженером, керівником Джоном ДеЛоріаном. Ще працюючи в GM, піднявши з колін Pontiac, мріяв створити ідеальний автомобіль, але консервативний посібник не давав йому самореалізуватися. В результаті він залишає GM та відкриває свою автокомпанію. Після довгих років попередніх проектування, зіткнувшись з величезною кількістю проблем при запуску у виробництво, все-таки легковик став на конвеєр.

Tucker 48 був ще одним “автомобілем мрії” створеним промисловцем Престоном Такером. Машина вийшла дуже футуристичною, революційною і сучасною. Його родзинкою в дизайні стала третя фара розташована посередині і машина, що “заглядає в поворот”, повертала. Однак незабаром після запуску в серію компанія Такера збанкрутувала. Подейкували, що всьому цьому посприяла велика трійка (GM, Chrysler, Ford) побачивши в його витвір реального конкурента.

Chrysler Imperial

Це було розкішне авто покликане конкурувати з Cadillac та Lincoln. На різних поколіннях цих машин вперше пропонувалися новаторські технічні рішення: телескопічні гідравлічні амортизатори, дискові гальма всіх коліс, транзисторний приймач та багато іншого, які стануть звичайним явищем пізніше. Відрізнялося від інших автомобілів концерну Chrysler більшою лінійкою двигунів і різноманітною, багатою комплектацією салону.

Buick Riviera

Це автомобіль створювався для багатих та амбітних клієнтів, які не хотіли щоб їх возив найманий водій у великому, вальяжному седані бізнес-клас. А навпаки, керувати самим автомобілем, але при цьому залишатися в розкоші лімузина. Машини цієї моделі оснащувалися потужними двигунами, а список опцій займав цілих 23 аркуші!

Tesla Model S

Це нехай не перша електрична модель компанії Tesla, але це одна з перших “електричок” створених у світі. На ній застосовано багато новаторських рішень, що не застосовувалися раніше в автомобільній індустрії, хоча б функція “автопілота”. А за динамікою розгону може позаздрити будь-який автомобіль із класичним двигуном. Відсутність шуму та шкідливих викидів при їзді, ще один незаперечний плюс для великих міст де експлуатується це диво інженерної думки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.