В електричні кросовери Cadillac Lyriq вбудуть нову систему доповненої реальності

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Сам автомобіль Cadillac Lyriq і так відрізняється від більшості аналогів своїм футуристичним дизайном і величезним екраном, розташованим на торпедо. Як з’ясувалося, це ще не все, чим хотіли б похвалитися розробники.

Реклама

Унікальна новинка – це система доповненої реальності, яка буде реалізована за принципом дисплея heads-up display. За розробку цієї технології взялася компанія Envisics. Вони ж показали і можливості даної системи:

Представлений приклад від версії, яка з’явиться в Cadillac Lyriq після виходу машин в продаж може відрізнятися, однак загальний принцип і так зрозумілий. Розробники обіцяють якусь нову «голографічну систему». Заявлена ​​висока чіткість зображення, яка істотно перевершує ті технології, які використовуються в автомобілях зараз.

Кросовер Cadillac Lyriq з’явиться в продажу тільки в 2022 році, але судячи з усього, нову технологію доповненої реальності і її можливості покажуть ще до запуску автомобілів на ринок, щоб збільшити продажі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: