BMW визнав непопулярність оновленого 6 Series Gran Turismo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У недавньому інтерв’ю Autocar, керівник відділу дизайну баварського автоконцерну, Адріан ван Хойдонк, розповів про те, що модель BMW 6 Series Gran Turismo (GT) не користується популярністю на багатьох регіональних ринках. У концерні розраховували, що «прокачана» модель знайде покупців як в Європі, так і в Америці та Азії. Маркетплейс автомобільних товарів Avtopro.ua з’ясував, як виглядає ситуація насправді.

Що пропонує баварський автоконцерн

BMW випустив оновлений GT, що поєднує в собі переваги седана, хетчбека і навіть універсала. Все це доповнюється різноманітною гамою комплектацій. Виявилося, що ідея баварського концерну об’єднати в одній моделі переваги декількох класів авто не була прийнята покупцями з країн Європи та Америки. Останні віддають перевагу 5-й серії. Що стосується нового 6 Series GT, то BMW обіцяє наступне:

  • Спортивні якості у поєднанні з високим комфортом;
  • Оновлений дизайн;
  • Матрична або лазерна оптика;
  • Покращені електронні та інформаційно-розважальні системи;
  • Просторий салон;
  • Підвищена паливна економічність.

Нова «шістка» позиціонувалася як сучасний, надійний, комфортний і безпечний представник преміального сегмента авто. Після травневого «фейсліфтінга» цього року 6 Series GT 2020 отримав пару візуальних змін. З’явилася й BMW Live Cockpit Professional – нова інформаційно-розважальна система BMW, в якій використовується багатий набір дисплеїв, світлодіодних підсвічувань, сховищ даних та інше. Як відзначають автолюбителі, це добре відпрацьована й зручна в експлуатації система.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що пішло не так

За словами Хойдонка, BMW 6 Series GT добре продається в Китайській Народній Республіці. А ось у США його вже зняли з продажу. На найбільших ринках Європи, таких як Італія, Німеччина та Великобританія, інтерес до автомобіля теж невеликий, однак він є у продажу. Нагадуємо, що майбутнє оновленої моделі гаряче обговорювалося аналітиками ще у 2019 році. Хойдонк заявляє, що в найближчій перспективі виробництво авто не буде згорнуто, хоча в BMW обговорювалася така можливість. Тепер майбутнє оновленого 6 Series GT залежить від попиту на азіатському ринку. Дорейсталінгові версії «шістки» також доступні автолюбителям з України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.