Колишні працівники Ілона Маска побудували завод з виробництва “вбивці Tesla”

І мають намір випускати більше автомобілів, ніж сама Tesla

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американське видання Bloomberg опублікувало свіжий матеріал, в якому йдеться про те, що колишні працівники Ілона Маска побудували завод з виробництва так званого “вбивці Tesla” в пустелі штату Арізона.

Площа забудови становить 6,7 гектара, а в якості інвестора проєкту значиться саудівський Публічний інвестиційний фонд. Генеральним директором компанії, яка називається Lucid Motors, є Пітер Роулінсон – колишній співробітник Tesla, який займав свого часу посаду головного інженера Tesla Model S. Віце-президентом автовиробника значиться Пітер Хоххолдінгер, який займав пост пост віце-президента з виробництва на заводі Tesla в Каліфорнії.

Судячи з даними самої Lucid Motors, автовиробник має намір випускати десятки тисяч автомобілів, при цьому в майбутньому планується збільшити масштаби виробництва до 380 тисяч автомобілів в рік. Відзначимо лише, що це навіть більше, ніж нинішні показники Tesla – так, в 2019 році компанія Ілона Маска зібрала і доставила покупцям приблизно 367,5 тис електрокарів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.