Топ-3 найновіші серіали, які варто побачити кожному

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перша половина травня 2020 року виявилась щедра на нові серіали. Відібрали для вас три кращих, яким обов’язково варто приділити увагу всім любителям хороших серіалів.

У добірці є як драматичні серіали, так і комедійні шоу – підібрати підходящий вийде у кожного.

Я знаю, що це правда ( I Know This Much Is True )

Серіал розповідає історії братів-близнюків Домініка і Томаса, які в різні моменти свого життя переживають кризу середнього віку, любов і зраду. Домінік переживає смерть первістка і дізнається про неприємні сімейні секрети, а Томас, що страждає на параноїдальну шизофренію, готується пожертвувати собою, щоб зупинити війну в Перській затоці. Оригінальності серіалу додає те, що обох близнюків грає Марк Руффало.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завантаження ( Upload)

Майбутнє змінило життя людей кардинальним чином. Вчені навчилися переселяти свідомість вмираючої людини в цифровий світ, де померлий може продовжувати жити. Саме в цьому світі і виявляється програміст Нейтан, який гине після смерті в ДТП. Щоправда, опиняючись в віртуальному світі, він закохується в реальну дівчину.

Голлівуд ( Hollywood )

Історія молодих талантів, які вирушили підкорювати «фабрику мрій» за часів її розквіту – середині 1940-х. Очікування виявляються шалено далекі від суворої реальності, в якій актори стикаються з розпусними продюсерами і расовою нерівністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.