Як авіарежим у телефоні може полегшити життя: 5 прихованих можливостей відомої функції

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Режим польоту необхідний на борту літака, щоб унеможливити перешкоди бортової апаратури. Поки він увімкнений, неактивно все, крім камери, галереї, що працюють без доступу до Мережі додатків. Зателефонувати, написати повідомлення та щось знайти в інтернеті не вийде. На погляд, суцільні обмеження. Але насправді цей режим часом необхідний навіть на землі — має 5 прихованих, але дуже корисних функцій.

Реклама

Користь авіарежиму у смартфоні

Про можливості, які може дати активація режиму польоту, розповів наш редактор Митник Михайло.

Заощадити витрату заряду акумулятора. Зазвичай смартфон витрачає купу енергії навіть у фоновому режимі. Наприклад, на підтримку зв’язку з базовими станціями, пошук мереж Wi-Fi, а також роботу Bluetooth та GPS. А включення авіарежиму дозволить заощадити заряд батареї або залишитися без зв’язку при мінімальному рівні.

Швидше зарядити смартфон. Коли смартфон не навантажений завданнями, йому простіше виконати найактуальнішу для вас набрати заряд. У режимі польоту гаджет витрачає мало енергії, тому знадобиться набагато менше часу, щоб ви пішли з повною батареєю.

Заощадити трафік. Авіарежим може зіграти вам на руку під час подорожей. Якщо роумінгові опції не підключені за замовчуванням, а в іншій країні ви їх не активували або забули включити, режим польоту допоможе уникнути зайвих витрат.

Захистити дітей. Якщо ви даєте свій телефон на якийсь час, ввімкненням авіарежиму можете убезпечити себе від усього, що вони там можуть наробити. Наприклад, зателефонувати вашому начальнику і таке інше.

Спокійно працювати чи відпочивати. Авіарежим не пропустить жодного дзвінка — це допоможе і коли ви спите, і коли хочеться зосередитися на роботі. Якщо ж вам, навпаки, не можна викликати виклик, увімкніть режим «Не турбувати» — пройдуть і дзвінки, і СМС, просто в беззвучному режимі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ