Чому смарт-кільця зараз є марними

Чому смарт-кільця зараз є марними
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поява про «розумних кілець» стає черговим модним цифровим трендом. Виробникам потрібно щось випускати, а новий тип гаджетів може врятувати ситуацію та підтримувати рівень продажів. Проте зараз немає особливого сенсу купувати смарт-кільце, адже воно фактично дублює функціонал розумного годинника. Основними можливостями кілець є моніторинг загального стану здоров’я та збирання статистики фізичної активності.

Однією з переваг кілець є їхня мініатюрність. Крім того, їх простіше використовувати, а хороша автономність додає комфорту користування ними. Але є об’єктивні недоліки. Кільцям складніше відстежувати комплекс показників. На них важко зберегти значний обсяг даних, а перегляд збереженої інформації без додаткового пристрою, смартфона, неможливий. Все, що пропонують смарт-кільця в «урізаному» режимі, вже доступне в розширеному на розумному годиннику.

Тим часом кільця є продуктом новим та порівняно «сирим». Це накладає відбиток до рівня надійності. А ось ціни на них, як і на все нове та потенційно цікаве, продовжують залишатися високими. З усього цього можна дійти невтішного висновку у тому, що купівля кільця нічого очікувати раціональним вчинком. У перспективі, коли технології стануть досконалішими, розумні кільця можуть витіснити смарт-годинник. Зараз розробки своїх кілець вже приступили такі А-бренди, як Samsung і Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.