Як під’єднати кілька навушників bluetooth до смартфона на Android

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Ця стаття буде корисна тим, хто бажає під’єднати дві пари бездротових навушників (або навіть більше пар) до Android-смартфона, але його пристрій не належить до виробничих лінійок компаній Samsung або Xiaomi, в яких для цих цілей використовується функціонал DualAudio. Підключення двох Bluetooth-навушників у цьому випадку здійснюється за допомогою спеціальних Bluetooth-адаптерів, в яких реалізована підтримка DA.

Реклама

Avantree C 51

Цей Bluetooth-адаптер з роз’ємом USB TypeC дає можливість підключити дві бездротові гарнітури до одного гаджета з ОС “Андроїд”. Для використання девайса необхідно переконатися, що порт USB TypeC на телефоні адаптований для виведення аудіо.

З’єднання виконується в наступному порядку.

  1. Сполучення адаптера зі смартфоном.
  2. Активація одних навушників та їх підключення до девайсу.
  3. Натискання та утримання кнопки на адаптері для підключення другої гарнітури.

Успішна операція з активації двох пар бездротових навушників має закінчитися появою повідомлення Welcome to Avantree.

У адаптера є і власний роз’єм USB TypeC, через який можна заряджати смартфон при активованому і задіяному девайсі. Якщо ж використовувати мікрофон гарнітури, підключеної до Avantree C 51, звук буде передаватися тільки пристроєм, підключеним першим.

1Mii ML 300

Під цією назвою продається Bluetooth-адаптер, оснащений штекером для 3,5-міліметрового аудіопорту. Інтеграція гарнітури в даному випадку аналогічна тому, як підключаються навушники через адаптер Avantree C 51. Кількість підключених бездротових пристроїв визначається LED-індикатором, де фіолетовий вогник вказує на інтеграцію двох гарнітур, а блакитний – лише одного.

Специфіка даного адаптера полягає в тому, що його можна використовувати як приймач і передавач. При цьому 1Mii ML 300 немає опції підтримки мікрофона. Іншими словами, користувач не зможе використовувати жодну гарнітуру для передачі голосового повідомлення через мікрофон, інтегрований у навушники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: