Чому Meta Quest 3 краще, ніж Apple Vision Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Віртуальна реальність – це цікава технологія, яка обіцяє усунути межу між цифровим і фізичним світами. Поки що не існує достатньо хорошого рішення, щоб усунути дискомфорт від тривалого носіння окулярів віртуальної реальності. Великі технологічні компанії мають амбітні плани щодо розвитку технології в довгостроковій перспективі.

Відомі джерела вже повідомляли, що Meta Quest 3 є найпотужнішими окулярами віртуальної реальності компанії. У привабливого пристрою вже є більш серйозний конкурент, який, крім всіх інших переваг, виробляється компанією Apple. Це окуляри Vision Pro, продажі яких вже почалися. Амбіції компанії в цьому секторі мають довгостроковий характер.

Марк Цукерберг особисто протестував можливості Apple Vision Pro і опублікував у мережі відео, в якому поділився своєю думкою про новинку. Він звернув увагу на кілька ключових переваг, якими володіє Meta Quest 3. Перш за все, окуляри віртуальної реальності приблизно в 7 разів дешевші за Vision Pro. При цьому Quest 3 приблизно на 120 грамів легший за свого конкурента, повідомляє MacRumors.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій від Meta має ширше поле зору, яскравіший екран і не розмиває дисплей під час руху. За словами Марка Цукерберга, ми також можемо розраховувати на більш точне відстеження руху рук порівняно з Apple Vision Pro, незважаючи на їхній вищий цінник. І останнє, але не менш важливе: Meta Quest 3 має багатшу колекцію оптимізованих застосунків, включно з YouTube і Xbox.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.