Названо 5 міфів про смарт-годинники, які відлякують покупців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розумні годинники – наручні гаджети, які з’явилися кілька років тому і вже стали частиною нашого життя. Проте багато хто ставиться до цього аксесуару скептично. Проте технології стрімко розвиваються і “іграшка” перетворюється на незамінного помічника. Розповідаємо про п’ять міфів про смарт-годинники.

Розумні годинники швидко розряджаються.

Так, перше покоління розумних годинників не відрізнялося великими батареями і низьким енергоспоживанням. Ці гаджети потрібно було часто заряджати. Але часи змінилися, і деякі моделі працюють до одного-двох тижнів в активному режимі (всі функції і постійний дисплей) і до місяця в режимі очікування. Годинник повідомить вам, коли він потребує підзарядки.

Функції здоров’я відстежуються неправильно.

Хороший розумний годинник може вимірювати пульс, артеріальний тиск і насичення крові киснем, оцінювати рівень стресу, рахувати кроки, відстежувати фізичні навантаження і багато іншого. Дійсно, перші моделі розумних годинників відстежували стан здоров’я не зовсім точно і часто показували помилки, але сучасні пристрої можуть запропонувати дуже високу точність таких вимірювань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Низький рівень кастомізації.

Деякі користувачі вважають, що якщо розумний годинник – це маленький комп’ютер, то його можна налаштувати як завгодно. Перші моделі не мали ніякої детальної кастомізації чи налаштувань, лише нудний циферблат і попередньо встановлені додатки. Однак сучасні гаджети можна налаштувати під себе. Майже для кожної моделі таких годинників випущено тисячі спеціальних додатків.

Розумні годинники марні без смартфонів.

Дійсно, для отримання більш повної картини, в тому числі про стан здоров’я, краще використовувати додатки для смартфонів. Втім, сучасні смарт-годинники можуть виводити майже всі дані на свій дисплей. Деякі моделі також мають SIM-карту або eSIM, і цей аксесуар дозволяє користувачам здійснювати дзвінки під час носіння смартфона. Все залежить від ціни та можливостей гаджета.

Розумні годинники крихкі і бояться води.

Деякі користувачі вважають ці “іграшки” дорогими та крихкими. Однак можна стверджувати, що такі гаджети набагато довговічніші за смартфони.

Більшість смарт-годинників мають високий рівень захисту від пилу та вологи, а деякі моделі можуть занурюватися на глибину понад 50 метрів. Це необхідно для того, щоб аксесуар міг аналізувати фізичну активність не тільки на суші, але й під водою. Більшість таких пристроїв також мають дуже міцне скло, яке важко розбити, навіть якщо спробувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.