Що дратує користувачів у смартфонах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони стали невід’ємною частиною нашого повсякденного життя, але іноді вони є джерелом роздратування їх власників. Ми проаналізували дослідження та опитування на тему того, які моменти дратують користувачів у смартфонах, та обрала основні джерела негативних емоцій.

  1. Погана батарея. Одним із головних джерел роздратування є недостатній час автономної роботи гаджета. Користувачі часто стикаються з нестачею заряду в невідповідний момент. У нашій статті ви знайдете поради щодо економії заряду акумулятора.
  2. Зависання та лаги. Ніхто не любить, коли смартфон починає підвисати або гальмувати в невідповідний момент, і це викликає обурення.
  3. Спам. Багато додатків і сайтів буквально засипають користувачів нав’язливою рекламою та спамом, а повідомлення про них відволікають від справ.
  4. Нестача сховища. Постійна боротьба з нестачею вільного місця на пристрої також може спричинити стрес.
  5. Спливаючі повідомлення. Постійні повідомлення від різних додатків теж не додають радості власникам смартфонів, особливо якщо вони відбуваються в самий невідповідний момент.
  6. Відсутність сигналу. Проблеми з мобільним або Wi-Fi можуть викликати роздратування, особливо в місцях з поганим покриттям.
  7. Складність налаштування. Деякі користувачі виходять із себе, коли їм доводиться боротися із зайвою складністю налаштувань та інтерфейсу.
  8. Відсутність актуальних оновлень операційної системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.