6 незвичайних способів зарядити смартфон без використання світла

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Активні військові дії та ракетні обстріли з боку Росії завдали шкоди об’єктам критичної інфраструктури в Україні. Жителі України були змушені адаптувати свій спосіб життя і роботу до можливості перебоїв з електропостачанням. Зараз особливо важливо залишатися на зв’язку, редакція Theehugger рекомендує способи зарядки мобільного телефону під час відключення електроенергії.

Використовуйте доступні джерела живлення.

Заряджений ноутбук: він може слугувати зовнішнім акумулятором для мобільного телефону. Підключіть мобільний телефон за допомогою кабелю та увімкніть режим енергозбереження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автомобіль: якщо до автомобіля підключено зарядний пристрій (багато нових автомобілів мають USB-порти), мобільний телефон можна заряджати навіть тоді, коли батарея розряджена.

Рекомендації в критичних ситуаціях

Мати більше одного зарядного пристрою: важливо мати більше одного портативного зарядного пристрою і завжди тримати їх повністю зарядженими.

Сонячні панелі на павербанках Якщо ви придбаєте павербанк із сонячними панелями, ви зможете заряджати мобільний телефон та інші пристрої. Десять годин на сонці забезпечать 48 годин світла.

Піч на дровах: портативна піч на дровах з USB-портом і функцією генерації електроенергії може використовуватися не тільки для зарядки мобільних телефонів, але і для приготування їжі і кип’ятіння води.

Ручний зарядний пристрій: ручний зарядний пристрій можна використовувати в екстрених випадках. Обертаючи ручку протягом 10 хвилин, ви отримаєте заряд, достатній для одного дзвінка.

Саморобний зарядний пристрій: з восьми батарейок, затискача і трохи скотчу можна зробити примітивний зарядний пристрій в екстрених випадках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.