Чому смартфон швидко розряджається: Три неочевидні причини

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Багато користувачів скаржаться на швидку розрядку акумуляторів мобільних пристроїв У деяких випадках швидка розрядка акумулятора цілком зрозуміла, якщо користувач часто використовує смартфон, який включає в себе бездротові технології, такі як Wi-Fi, Bluetooth і GPS У деяких випадках швидка розрядка акумулятора цілком зрозуміла, якщо користувач часто використовує смартфон, який включає в себе бездротові технології, такі як Wi-Fi, Bluetooth і GPS У деяких випадках швидка розрядка акумулятора цілком зрозуміла, якщо користувач часто використовує смартфон, який включає в себе бездротові технології, такі як Wi-Fi, Bluetooth, GPS, тому що вони часто використовують смартфони, які включають бездротові технології, такі як Wi-Fi, Bluetooth і GPS.

Реклама

Дійсно, на це повинна бути причина. Просто вона не очевидна.

Можливо, увімкнені енергоємні функції, які насправді не потрібні. Давайте розглянемо деякі поширені випадки.

Режим вібрації.

Працюючий вібромотор “споживає” багато енергії. Тому варто вжити контрзаходів.

По-перше, під час розмови вібрацію потрібно вимикати.

По-друге, слід вимкнути так званий “віброрежим”. Це стан, коли смартфон вібрує при кожному натисканні на віртуальну клавіатуру. Користі від цього процесу практично ніякої, а заряд акумулятора розряджається тривожно швидко.

Працює голосовий помічник.

Не користуєтеся цією функцією? Тоді вимкніть її, якщо вона активована. Постійно увімкнений мікрофон значно збільшує навантаження на батарею.

Екран занадто яскравий.

Екран занадто яскравий і може споживати багато заряду акумулятора.

Спробуйте зменшити рівень яскравості. Спочатку ви відчуєте дискомфорт. Але згодом ви не відчуєте жодної різниці. Час роботи від акумулятора також стане набагато кращим.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ