8 способів виправити ситуацію, коли динамік iPhone не працює

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Будь то вушний або викликальний динамік iPhone, який не працює, обидва можуть стати серйознішою проблемою, ніж ви могли б очікувати. Навіть якщо у вас є навушники для прослуховування музики без звуку, що виходить з динаміка, ви не зможете почути вхідні дзвінки, сигнали оповіщення, текстові повідомлення та інші функції.

Реклама

У цій статті ми розглянемо вісім простих способів усунення найпоширеніших причин, через які ваш iPhone не видає потрібних звуків.

Причини, через які динамік на iPhone не працює під час дзвінків, повідомлень та інших ситуаціях

Полагодити iPhone, коли не працює динамік, не обов’язково складно, але можна. Це пов’язано з тим, що багато речей можуть призвести до того, що динамік iPhone мовчатиме.

Наприклад, телефон може бути вимкнений без відома, Bluetooth може передавати звук кудись ще, або налаштування аудіовиходу можуть щось наплутати. Найчастіше точна причина несправності динаміка iPhone не зрозуміла доти, доки ви спробуєте виправити ситуацію.

Якщо динамік працює, але звук не такий гучний і чистий, як повинен, можливо, вам потрібно відмовитися від програмного забезпечення та почистити динаміки iPhone.

Як відремонтувати непрацюючий динамік iPhone

Якщо динамік iPhone не працює належним чином, виконайте такі дії по порядку, щоб усунути неполадки і змусити його працювати.

  1. Перевірте налаштування звуку. Можливо, ви вимкнули звуки, пов’язані з певними функціями телефону, наприклад мелодії для вхідних дзвінків, сповіщення або інші функції. Перейдіть до розділу Установки > Відкрийте розділ Звуки та тактильні ефекти та перевірте налаштування там. Перевірте налаштування звуку мелодії для вхідних дзвінків. мелодію дзвінка чи нову мелодію тексту.
  2. Перевірте, чи не застряг iPhone у режимі навушників. iPhone може одночасно передавати звук тільки в одне місце. Динаміки iPhone можуть працювати нормально, але можуть застрягти в режимі навушників. Це помилка, через яку iPhone відправляє звук на навушники, навіть якщо навушники не підключені. Перевірте, чи не застряг iPhone в режимі навушників.
  3. Вимкніть Bluetooth. Динамік iPhone не може відтворювати звуки, якщо звук передається з iPhone на інший пристрій. Можливо, ви нічого не чуєте, тому що iPhone передає звук на інший динамік, наприклад, на динамік Bluetooth. Якщо це так, вимкніть Bluetooth, розірвіть з’єднання з динаміком та знову відтворіть звук через динамік iPhone. Щоб вимкнути Bluetooth, виберіть Установки > Bluetooth, потім переведіть тумблер Bluetooth у положення “Вимк./Білий”.
  4. Перевірте налаштування аудіовиходу. Ваш iPhone може бути підключений до зовнішнього динаміка через AirPlay без вашого відома. У такій ситуації перемкніть налаштування аудіовиходу з динаміка AirPlay на вбудований динамік iPhone, щоб отримувати звук із динаміка iPhone. Для цього відкрийте Центр керування, а потім виберіть піктограму AirPlay у верхньому правому куті екрана керування відтворенням музики. Виберіть iPhone, якщо він ще не вибраний. Перевірте налаштування аудіовиходу
  5. Перезапустіть iPhone. Це може не вирішити проблему, якщо нічого не допомогло, але це швидко і просто, а перезапуск iPhone може вирішити цілу низку проблем. Можливо, динамік iPhone не працює через тимчасовий програмний збій. Якщо це так, перезавантаження може усунути цей збій.Перезапустіть iPhone
  6. Оновіть операційну систему. Оновлення операційної системи може вирішити проблеми із програмним забезпеченням. Оновлення програмного забезпечення також виправляють помилки, які можуть з’являтися іноді. Можливо, динамік iPhone не працює через помилку, що присутня в поточній версії iOS. До того ж, оскільки оновлення встановлюються безкоштовно та швидко, варто спробувати.
  7. Отримайте підтримку від Apple. Якщо ніщо не допомогло вирішити проблему, а в iPhone, як і раніше, немає звуку, зверніться до фахівців Apple. Швидше за все, в телефоні виникла апаратна проблема, і для її усунення буде потрібно ремонт. Віднесіть iPhone до найближчого магазину Apple Store або отримайте підтримку телефоном. Якщо ви віднесли його в Apple Store, запишіться на прийом щоб отримати допомогу відразу ж. Отримайте підтримку від Apple

ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ

  • Що робити, якщо мікрофон мого iPhone не працює? Якщо ваш iPhone не вловлює звук це може бути пов’язане з налаштуваннями, програмою, Bluetooth, застарілою версією iOS або фізичним блокуванням. Залежно від проблеми, вам може знадобитися перезавантажити iPhone, перевірити налаштування, завантажити оновлення або ретельно прочистити мікрофон. Ваш iPhone не вловлює звук
  • Чому не працює гучний зв’язок на моєму iPhone?Якщо ви натискаєте на піктограму гучного зв’язку, а звук повністю припиняється, ймовірно, проблема в динаміці або мікрофоні вашого iPhone. Спочатку спробуйте закрити програму “Телефон”, а потім відкрити її знову. Якщо проблема не зникла, вимкніть та перезавантажте iPhone, а також перевірте наявність оновлень iOS. Якщо ці способи не допомогли, скиньте установки мережі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: