Експерти назвали серед яких електроприладів не можна ставити Wi-Fi роутер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для покращення якості сигналу Wi-Fi необхідно вибрати оптимальне розташування маршрутизатора у своєму домі. Важливо уникати розміщення роутера поруч із певними побутовими приладами, оскільки це може зашкодити його продуктивності.

Видання The Sun виділило сім типів електроприладів, біля яких не рекомендується розміщувати Wi-Fi-маршрутизатор. Ви напевно припускаєтеся цих помилок.

Телевізор. Уникайте розміщення великих металевих предметів поблизу вашого Wi-Fi-роутера. Маршрутизатор випускає електромагнітні радіохвилі, які можуть бути поглинені металом, що призводить до зниження швидкості Інтернету.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Колонки з підтримкою Bluetooth. Через однакові радіочастоти у Wi-Fi та Bluetooth можливі проблеми з їх одночасною роботою.

Мікрохвильова піч. Часто використовує електромагнітні хвилі на тій самій частоті, що й деякі роутери Wi-Fi, що може призвести до порушення їхньої роботи.

Духовка. Оскільки багато печей виготовлені з металу і мають великі розміри, це може негативно позначитися на сигнал Wi-Fi.

Холодильник. Ще один небажаний пристрій для роутера через використання металу.

Радіоняня. Випромінює радіохвилі, які можуть заважати стабільному з’єднанню Wi-Fi.

Пилосос. Краще уникати увімкнення пилососа поряд з маршрутизатором Wi-Fi, оскільки це може призвести до погіршення швидкості з’єднання. Можливі перешкоди через електродвигун у пилососі та його випромінювань. Однак після вимкнення пилососа проблеми мають зникнути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.