Як встановити та використовувати Microsoft Copilot на Android та iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чатбот Copilot від Microsoft, раніше відомий як Bing Chat, тепер доступний у вигляді додатка для Android і iPhone. Таким чином, вам більше не потрібно використовувати веб-версію, щоб отримати доступ до потужного інструменту Microsoft. Ось як почати роботу з додатком Copilot на вашому телефоні або планшеті.

Початок роботи з мобільним додатком Copilot від Microsoft

Microsoft Copilot – це помічник зі штучним інтелектом, який покликаний допомогти вам вирішити безліч простих завдань, як-от написання електронних листів, створення зображень, складання резюме тощо. Як повідомляє XDA microsoft тихо випустила застосунок Copilot у Play Store і App Store. Скористайтеся посиланням нижче і дотримуйтесь наших інструкцій, щоб почати роботу:

Завантажити: Microsoft Copilot для Android | iOS (безкоштовно)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це практично все, що вам потрібно для початку роботи. Тепер ви можете використовувати додаток як будь-який інший генеративний чатбот зі штучним інтелектом.

Щоб максимально ефективно використовувати Copilot на своєму пристрої, увійдіть у свій обліковий запис Microsoft, натиснувши Sign In у лівому верхньому кутку. Це дасть змогу чатботу, наприклад, відображати зображення, згенеровані ШІ.

Що ви можете робити з Copilot на Android і iPhone?

Як і в ChatGPT, ви можете запитати у Copilot практично все, що завгодно. Чи хочете ви отримати докладне пояснення зі складної теми, допомогти скласти електронний лист або перекласти текст іншою мовою – Copilot допоможе вам.

Ви навіть можете додавати зображення в розмови, генерувати їх на льоту за допомогою генератор малюнків Dall-E 3 і отримувати веб-результати, що неможливо в додатку ChatGPT, якщо тільки ви не оплатите передплату ChatGPT Plus якщо ви не оплатите передплату на ChatGPT Plus це пов’язано з тим, що Copilot від Microsoft надає безкоштовний доступ до мовної моделі GPT-4 від OpenAI.

Додаток також дає змогу вибрати бажаний стиль спілкування. Натисніть на значок із трьома крапками в правому верхньому кутку і виберіть “Показати всі тональності”. Потім виберіть Творчий, Збалансований і Точний.

Ви швидко розберетеся з Copilot, особливо якщо вже знайомі з іншими додатками для чатботів зі штучним інтелектом, наприклад ChatGPT. З мого досвіду, Copilot відповідав на мої запити досить довго порівняно з ChatGPT. Однак відповіді були більш детальними.

Якщо ви сумнівалися, чи варто пробувати Microsoft Copilot, то зараз це найкращий шанс, оскільки ви можете спробувати його прямо зі свого смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.