Смарт-годинник: які моделі круті для покупки

Озвучені моделі працюють у тандемі з iOS і Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У нинішній час люди не тільки активно собі шукають смартфони. Є табір користувачів, які додатково купують смарт-годинник. З цього приводу в PhoneArena представили добірку доступних наручних гаджетів.

Amazfit BIP U Pro забезпечує відмінну автономність завдяки набору мікросхем. Більше того, цей годинник важить всього 31 г, тому ви не будете відчувати себе сильним під час тренування або нічного сну. Garmin Forerunner55 ідеально підходить для бігунів завдяки своїй здатності відстежувати пробіжки і прогрес у виконанні завдань. Заряду батареї вистачить на пару днів використання. Є пульсометр.

Fitbit Versa4 відноситься до категорії стильних. Поставляється з алюмінієвим корпусом і силіконовим ремінцем. Доступні сотні циферблатів. TicWatch E3-найкращі в Wear OS. Samsung Galaxy Watch 4 мінімально відрізняється від нещодавно випущеної версії, але ціна більш прийнятна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Watch SE2 привернув увагу своїм мінімалізмом, чудовим дисплеєм та низкою корисних функцій. Годинник OnePlus-абсолютний новачок на ринку. Але в той же час вони володіють відмінним дизайном, топовими функціями і відмінною автономністю.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.