Смартфони Apple і Samsung є найбільш продаваними у світі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Аналітики з агентства Counterpoint Research проаналізували ринок і з’ясували, які смартфони є найбільш продаваними у світі. Цифри вказують, що лідируючі позиції продовжують утримувати компанії Apple і Samsung.

Реклама

Наразі найвищий попит спостерігається на топові моделі від “яблучного” бренду. У вересні найчастіше купували iPhone 14. Другу і третю сходинку також посіли гаждети від Купертіно. Йдеться про розумні смартфони тієї ж моделі, але з маркуванням Pro і Pro Max. Крім того, п’яте місце також посів апарат від Apple – це iPhone 13.

Конкуренцію американським девайсам зміг скласти лише смартфон від Samsung, але за межами першої п’ятірки південнокорейська продукція потіснила всіх. Найчастіше продаються гаджети бюджетних серій, такі, як Galaxy 04e, Galaxy A14 і Galaxy A54. Разом компанії Apple і Samsung займають 19% світового ринку.

Восени виділитися на їхньому тлі зміг тільки смартфон Redmi 12C. Модель посіла крайню сходинку вТОП-10 за підсумками осені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: