Сім причин не купувати Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важко не погодитися з тим, що саме Apple задає тренди на ринку електроніки, що носиться, а її Apple Watch є найпопулярнішими і впізнаваними смарт-годинниками на ринку. Поряд з iPhone Apple Watch стали одним із найбажаніших мобільних пристроїв. Але чи так виправдана їхня покупка? Ми в редакції начитали щонайменше десять причин, щоб двічі подумати, перш ніж купити Apple Watch.

Причина №1: автономність

Одна з найбільших проблем Apple Watch – обмежений час автономної роботи. Хоча Apple стверджує, що її смарт-годинник здатний пропрацювати до 18 години без підзарядки, багато користувачів не згодні з тим, що Apple Watch необхідно заряджати кожен день, тоді як на ринку є безліч інших моделей смарт-годинників, здатних пропрацювати без підзарядки до декількох днів. Якщо ви не хочете турбуватися про зарядку години кожної ночі, то, можливо, Apple Watch не для вас.

Причина №2: найвища ціна

Ще одна причина відмовитися від покупки Apple Watch — їхня висока ціна. Фірмовий «яблучний» смарт-годинник коштує дорожче за багатьох своїх конкурентів з аналогічними характеристиками. Тому перед покупкою Apple Watch дайте відповідь собі на запитання, чи готові ви витратити як мінімум 15-20 тис. гривень на пристрій, який, по суті, буде показувати час і повідомлення і стежити за вашою фізичною активністю?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Причина №3: ​​обмежена сумісність

На відміну від інших смарт-годин, які сумісні з широким спектром мобільних пристроїв, Apple Watch призначені для роботи з iPhone і без смартфона Apple ви не зможете використовувати весь потенціал цього смарт-годинника.

Причина №4: довговічність

Apple Watch — не найміцніший смарт-годинник з тих, що представлені на ринку. Вони досить тендітні і їх легко подряпати чи пошкодити. Тому якщо вам потрібний міцний смарт-годинник для активної експлуатації, то, можливо, варто розглянути моделі інших виробників або зупинити свій вибір на Apple Watch Ultra, найдорожчій моделі Apple.

Причина №5: необхідність поновлення

На відміну від класичного наручного годинника, який може стати відмінною інвестицією та цінністю, що передається у спадок, Apple Watch, як і всі мобільні пристрої, схильні до старіння і мають свій термін придатності. Це означає, що вам доведеться хоч раз на два роки міняти Apple Watch на нову модель. І на відміну від високоякісного класичного наручного годинника, вартість якого з часом тільки зростає, уживані Apple Watch не вдасться продати дешевше, ніж ви їх купили новими.

Причина №6: дизайн та форм-фактор

Одним користувачам подобається квадратна форма Apple Watch, інші, навпаки, вважають, що цей великий квадратний екран на зап’ясті виглядає незграбно. Шанувальники традиційного наручного годинника з круглим циферблатом навряд чи оцінять такий форм-фактор Apple Watch. Їм краще звернути увагу на такі моделі, як Samsung Galaxy Watch та Motorola Moto 360.

Причина №7: Apple Watch не змусять вас тренуватися та вести активний спосіб життя

Багато користувачів купують Apple Watch в першу чергу через їх фітнес-функції. Хоча Apple Watch дійсно пропонує багато функцій для різних тренувань, ви повинні пам’ятати головне: вони не зможуть змусити вас тренуватися, якщо у вас немає для цього мотивації.

Якщо ви хочете покращити свою фізичну форму, Apple Watch – зручний інструмент. Однак це не гарантує кращого способу життя, якщо ви не готові докласти зусиль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.