Статті

5 причин, чому треба видалити WhatsApp просто зараз

Share

У кожного додатка є свої плюси і мінуси. У цій публікації ми розглянемо WhatsApp – найпопулярніший месенджер у всьому світі. Безсумнівно, “зелений” посідає 1 місце за використанням – у будь-якого користувача, який має смартфон, обов’язково буде встановлено WhatsApp.

Але завжди знайдеться 5 причин видалити цей месенджер і забути про нього – про це зараз вам розповім. А для тих, хто читає мій блог уперше – прошу підписатися, щоб не пропустити цікаві публікації та огляди.

Причина №1 – Текстове листування набридло

Чи будете ви спілкуватися з людиною голосом так само, як спілкуєтеся за допомогою текстового листування? Навряд чи. Чи будете телефонувати людині, коли побачите її в соціальній мережі просто, щоб сказати “Доброго ранку”? Навряд чи. А тепер проаналізуйте, скільки ви часу витрачаєте саме на порожнє спілкування – упевнений, що майже кожен щонайменше годину на день витрачає на, мабуть, безглузде листування.

Видаливши WhatsApp і повідомивши друзям і рідним, що вас більше немає в цьому месенджері, ви впізнаєте тих людей, яким ви не байдужі. Чи зателефонують вони вам? Хороший соціальний експеримент.

Причина №2 – Голосові повідомлення набридли

Багато хто любить спілкуватися голосовими, але не завжди є можливість прослухати таке повідомлення. Та й не завжди хочеться слухати голосове, адже текст більш ємний, а в голосовому дуже часто присутні зайві емоції та слова паразити. Але як сказати співрозмовнику, щоб він не надсилав голосові? Та ніяк – для багатьох це зручно. А ось слухати їх точно не завжди зручно, а іноді навіть не хочеться. Видаливши WhatsApp ви позбавите себе можливості слухати такі повідомлення, а ті, хто любив записувати голосові, нехай тепер дзвонять тоді, коли їм потрібно!

Причина №3 – Статуси набридли

Не так давно у WhatsApp стало можна публікувати статуси. І багато хто став цим користуватися. Інший раз відкриваєш месенджер і просто цілий список статусів у стилі “Я поїла”, “Я сфотал сонечко”, “А я гантелю взяв у руки”. Чи потрібна вам ця інформація? Ні, але спокуса завжди є подивитися, що там у друга або родича, а на це часом йде багато часу. А ось не буде месенджера і не потрібно буде переглядати ці історії.

Причина №4 – втекти в Telegram

За всієї популярності зеленого месенджера, проект Павла Дурова Telegram завжди йтиме на крок попереду. Щонайменше, “телега” працює швидше за WhatsApp і більш функціональна. Взяти різні канали та групи – можна знайти групу за будь-якими інтересами і обговорити те, що хочеться. Можна більше не читати новини – у кожного ЗМІ обов’язково є новинний канал у Telegram.

А до чого тут видалення WhatsApp? Та до того, що спілкуватися у двох месенджерах буде складніше.

Причина №5 – У ньому стало занадто багато спаму

Не знаю як у вас, але особисто в мій WhatsApp щодня приходить від 1 до 10 спам-повідомлень від різних “бізнес-акаунтів” і не тільки. Також трапляються випадки шахрайства, особливо з-за кордону. Чомусь до Telegram різні темні особистості ще не добралися, принаймні за рік мені прийшло всього 3 спам-повідомлення, а у WhatsApp дуже багато.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: WhatsApp
  • Останні записи

    Київстар переводить абонентів на інший тариф без їхньої узгодження

    Абонентка мобільного оператора «Київстар» поділилася неприємною ситуацією, що трапилася з нею. Вона повідомила, що компанія…

    17.06.2024

    Названо поширені помилки користувачів смартфонів

    Протягом років існування мобільних пристроїв виникло чимало міфів і хибних уявлень. Багато хто дотримується цих…

    17.06.2024

    Google додала в Chrome для Android функцію голосового читання сторінок

    Google впроваджує нову функцію в браузері Chrome для Android, що дозволяє читати веб-сторінки вголос прямо з програми.…

    17.06.2024

    Google Pixel 9 з новим чіпом Tensor G4: результати тестів Geekbench 6

    Недавно в мережі з'явилися витоки, що розкривають деякі технічні характеристики майбутнього смартфона Google Pixel 9.…

    17.06.2024

    iOS 18 дозволяє замінити «Привіт, Siri» на будь-яку іншу фразу

    За інформацією від авторитетного оглядача пристроїв Apple Марка Гурмана з Bloomberg, з виходом iOS 18…

    17.06.2024

    Нові Apple Watch стануть тоншими і отримають більші екрани

    Як ми вже повідомляли сьогодні, Apple, схоже, взяла курс на зміну дизайну своїх продуктів. Якщо…

    17.06.2024