Виявилось, що люди неправильно використовують свої мікрохвильові печі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед усіх кухонних приладів є один, який є найпростішим. Святий Грааль, коли вам просто нема про що турбуватися – це, звичайно ж, мікрохвильова піч. Однак, якою б надійною вона не була, виявилося, що багато людей використовують пристрій зовсім неправильно.

Користувачка, яка набрала велику кількість переглядів у TikTok, поділилася лайфхаком про те, як рівномірніше розігріти їжу в мікрохвильовій печі.

«Ви ж знаєте, що коли розігріваєте їжу в мікрохвильовій печі, деякі її частини стають настільки гарячими, що обпікають рот, а інші – замерзлими?».

І складно посперечатися, дуже часто саме так і буває. Навіть із супом, хоч його досить просто розмішати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Це відбувається тому, що насправді ви не повинні розташовувати їжу в центрі тарілки», – пояснює Тік Токерша.

Потім вона переставляє миску на край тарілки мікрохвильової печі і продовжує:

“Вона повинна бути на краю, щоб могла обертатися і рівномірно готуватися”.

З таким підходом згодна і фахівець із харчової промисловості Макензі Брайсон Джексон. Вона розповіла, що розігрів їжі у такий спосіб призводить до нерівномірного приготування, коли теплі ділянки нагріваються швидше.

Джексон стверджує, що у більшості сучасних мікрохвильових печей тарілка обертається таким чином, що хвилі відбиваються від неї рівномірніше, і якщо покласти страву на край, то вона буде нагріватися максимально рівномірно.

Щоправда, вона зазначає, що це не сильно відрізнятиметься від стандартного способу розігріву, але «трохи» допоможе вирівняти тепло.

Природно, люди шкодують, що не знали про це чаклунство раніше.

Один із користувачів написав: «Мені здається, що ви повинні були розповісти нам про це років 20 тому!».

І справді, звідки ми все це дізнаватимемося, якщо поступово, у багатьох країнах, починають блокувати доступ до цієї соціальної мережі?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.