Чим планшет може бути кращим за смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Архітектурно смартфон та планшет – однакові пристрої. Грубо кажучи, різниця між ними лише у великому дисплеї. Але не все так просто! Розглянемо кілька тез, за ​​якими планшет обігрує смартфон.

Великий екран

У вас немає телевізора, ноутбука, комп’ютера, і ви дивитеся фільм або Youtube на смартфоні з діагоналлю дисплея 6”? У планшета екран набагато більше і дивитися відеоконтент набагато приємніше на пристрої діагоналлю від 10”. Подейкують, що навіть зір від цього псується менше, не потрібно вдивлятися в якісь дрібні деталі, особливо під час перегляду будь-яких освітніх відео.

Стилус

Багато планшетів підтримують стілус – це спеціальна ручка, якою можна керувати планшетом прямо по екрану. Управління стілус може бути зручніше, ніж тапи пальцями. Звичайно ж, стілус незамінний для тих, хто любить малювати або використовує планшет для роботи з дрібними об’єктами (наприклад, додатки для архітектора). Та й робити нотатки за допомогою стілус в рази зручніше, ніж звичайні торкання пальцями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ваш смартфон проживе довше

Якщо ви часто використовуєте смартфон у домашній обстановці (читання новин, фільми, ігри), то згодом пристрій деградує – вичерпується ресурс батареї, вигоряє екран. Купуйте для будинку планшет — така покупка заощадить ресурс смартфона, яким ви користуватиметеся «в полях», тобто поза своїм домом. Багато виробників пропонують єдину екосистему, коли весь контент доступний з усіх пристроїв, що робить таку схему подвійно зручнішою.

Та й у домашній обстановці планшет загалом буде продуктивнішим, ніж смартфон.

Краще звук

Якщо планшет має стереодинаміки, то звук може бути набагато кращим, ніж у смартфона. Причина проста – чим більша відстань від лівого та правого динаміка, тим сильніше виражений стереоефект. У смартфона корпус менший, ніж у планшета, тому цей плюс легко пояснити. Часто планшети оснащені динаміками, які потужніші ніж смартфон.

Ємний акумулятор

Сучасні планшети оснащені дуже ємною батареєю. Якщо не грати в ресурсомісткі ігри і зробити яскравість меншого екрану, то від одного заряду планшет може пропрацювати набагато довше, ніж смартфон.

Можна різати овочі

Уявімо ситуацію, що у вас немає обробної дошки, а є планшет! Його можна сміливо використати, щоб порізати м’ясо чи овочі. Якщо не шкода, звісно! А ось використовувати для цього смартфон буде не дуже зручно. Жарт, звісно!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.