Три причини популярності кнопкового телефону, людям стали не потрібні смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спостерігаю різні новинки — останнім часом звернув увагу, що на ринку з’явилася якась нереальна кількість нових кнопкових телефонів-дзвонилок. На будь-який смак і колір і, швидше за все, такі пристрої користуються популярністю. Чим так приваблює кнопковий телефон? Усім набридли смартфони? Давайте розберемося. Не забудьте передплатити мій блог і поставити лайк.

Широке інформаційне поле

Будь-який користувач смартфона так чи інакше витрачає багато часу на будь-яку справу, яка в результаті не є корисною. Наприклад, нескінченно гортає стрічки соціальних мереж чи постійно читає новини. Колись настає момент, коли не хочеться нічого читати, дивитися, а є бажання відпочити. Тут кнопковий телефон приходить на допомогу – в ньому відсутній доступ в інтернет і браузер, тільки дзвінки та текстові повідомлення.

Відмінний спосіб вивантажити себе з інформаційного поля — для цього потрібно лише купити «дзвонилку» і не забути повідомити близьких про те, що ви тимчасово не користуєтеся месенджерами. Водночас і соціальний експеримент — хтось вам напише SMS чи зателефонує? Так, світ змінюється так, що скоро SMS повідомлення стане чимось на кшталт паперового листа, так рідко люди стали цим користуватися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Захист від злому

Немає такого банку, який не надавав би доступу до особистого кабінету через інтернет. Вже й у банк ходити не потрібно — всі операції можна здійснювати у мережі. Але тут є й небезпека: якщо раптом вірус у смартфоні зможе якось скористатися банківським додатком або перехопити SMS із кодом, то людина може залишитись без грошей. Такі випадки рідкісні, але таки мають місце.

Краще, щоб банківський кабінет був прив’язаний до того телефону, який не має доступу в інтернет. А це і є кнопкова дзвонилка. І так роблять ті, хто зберігає великі гроші у банках, наприклад, підприємці. Кнопковий телефон практично неможливо віддалено зламати, тому такі пристрої не втратять популярності, а навпаки, продаватися такі гаджети стали більшими, судячи з появи нових моделей.

Запасний телефон

Смартфон за всіх своїх плюсів – досить ненадійний гаджет. Наприклад, якщо ви розіб’єте екран, то, швидше за все, не зможете здійснити навіть екстрений виклик. Також смартфон дуже чутливий до води – рідина потрапляє через сітку динаміка всередину і смартфон може більше не працювати. А що буде, якщо смартфон вийде з ладу десь у поїздці?

Кнопковий телефон тут завжди врятує — варто недорого, а втратити або випадково розбити (треба ще постаратися це зробити) буде не шкода.

Також не варто ще й забувати, що смартфон може не лише фізично зламатися, а й програмно. Траплялися випадки, коли гаджет зависав і неможливо було прийняти чи здійснити дзвінок — треба було чекати, поки він розрядиться. Особливо це буває у бюджетників — зависання та циклічне перезавантаження вірні супутники недорогого смартфона.

Як вибрати такий апарат?

Тут потрібно спочатку орієнтуватися на відгуки покупців в інтернеті. Модель багато, брендів теж. Головне, щоб такий апарат працював тривалий час без заряджання і добре тримав підключення до мобільної мережі. А функціонал, як правило, у таких пристроїв однаковий – хіба що може відрізнятися наявністю тих чи інших опцій, наприклад, ліхтарика або FM радіо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.