Є у кожному будинку: названо предмети, які блокують сигнал Wi-Fi роутера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість людей знають, що для хорошого сигналу Wi-Fi роутер потрібно розмістити високо і подалі від перешкод, таких як товсті стіни. Однак є й інші фактори, які можуть впливати на якість сигналу. Дізнайтеся більше про об’єкти, які “блокують” сигнал Wi-Fi роутера.

Електронні пристрої, які випромінюють електромагнітні перешкоди

Мікрохвильові печі, холодильники, радіоняні, бездротові камери, Bluetooth-гаджети, флешки, картки з магнітною смугою – будь-який електронний пристрій може випромінювати електромагнітні перешкоди. Ці перешкоди можуть заважати роботі роутера, зменшувати швидкість і радіус дії сигналу.

Дзеркала

Дзеркала можуть відбивати або блокувати сигнали Wi-Fi. Розміщення маршрутизатора поруч із дзеркалом може відбивати сигнал і спрямовувати його в іншому напрямку, зменшуючи рівень сигналу в будинку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Банківські та дисконтні картки

Магнітні смуги на банківських і дисконтних картах можуть бути пошкоджені електромагнітними полями маршрутизатора. Зберігання таких карток у маршрутизаторі може зробити їх непридатними для використання.

Акваріуми

Вода та речовини в акваріумі можуть блокувати або послаблювати сигнал Wi-Fi. Якщо роутер розташований поруч з акваріумом, це може вплинути на сигнал.

Як уникнути проблем із сигналом Wi-Fi

Щоб поліпшити якість сигналу Wi-Fi, не розміщуйте маршрутизатор поблизу перелічених вище предметів і приладів. Також рекомендується розміщувати маршрутизатор у центрі будинку, щоб сигнал рівномірно поширювався в усіх напрямках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.