Google Chrome надто повільний на iPhone. 5 способів прискорити процес

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви виявили, що Chrome на вашому iPhone працює надто повільно? Це може бути дуже неприємно, коли під час спроби завантажити веб-сайт або скористатися функціями пошуку браузер не відповідає. Але не хвилюйтеся – є кілька способів прискорити роботу браузера та повернути його у нормальне русло.-

Як покращити мобільний інтернет Chrome на iPhone

  1. Веб-сайти зберігають дані про попередні відвідування в кеші телефону, який призначений для прискорення завантаження сторінок, що часто відвідуються. Це може бути корисним, але якщо в телефоні накопичується занадто багато кешу, це може сповільнити загальну продуктивність Chrome та інших програм, що працюють у фоновому режимі. І ви отримаєте повільний інтернет на телефоні.

Щоб видалити ці дані, зайдіть у програму “Налаштування” на головному екрані, вибирає Safari, натисніть “Очистити історію” і підтверджуєте вибір, натиснувши “Очистити”. Для звільнення ресурсів пам’яті також спробуйте очистити всі плагіни, що не використовуються. Це допоможе переконатися, що жоден з них не викликає непотрібних затримок і не уповільнює процеси, яким потрібно більше пам’яті, ніж іншим, що працюють у фоновому режимі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Здається очевидним, але це дуже важливий крок – щоразу, коли ви відкриваєте програму, вона працює у фоновому режимі, займаючи цінні ресурси вашого пристрою, що може уповільнити роботу інших програм, наприклад Chrome, якщо вони будуть перевантажені операціями одночасно.

Щоб цього не сталося, зайдіть у «Диспетчер завдань» (на iPhone 8+) або двічі натисніть клавішу home (на попередніх моделях) і перевірте, які програми активно працюють в даний момент; закрийте ті, які вам більше не потрібні, провівши по екрану ліворуч, а потім знову відкрийте Chrome для підвищення продуктивності!

  1. Оновлення програмного забезпечення дозволяє організувати оптимальну роботу пристрою. Часто застарілі програми можуть давати збої або зненацька виходити з ладу через проблеми сумісності з новими версіями iOS, які регулярно виходять. Оновлення допомагає виправити помилки в попередніх версіях, що викликають уповільнення завантаження веб-сторінок і т. д. Тому слідкуйте за тим, щоб і сама iOS, і сторонні програми, наприклад Chrome, завжди були оновлені.
  2. Використовуйте Google Public DNS. Налаштування параметрів DNS вручну може здатися на перший погляд складним, але насправді все дуже просто:
  • введіть у пошук Spotlight «settings» та відкрийте Network settings;
  • виберіть Wi-Fi мережу, підключену в даний момент, потім натисніть Advanced та Configure DNS;
  • змініть існуючі значення за промовчанням для протоколів IPV4/IPV6 (залежно від того, що є);
  • введіть адреси Google Public DNS відповідно до наведених нижче інструкцій;
  • Збережіть зроблені зміни перед виходом із вікна.

Це налаштування дозволить швидше спрямовувати трафік через сервери google play.

5. ERestrict Background Data Usage (Обмеження використання фонових даних)

Увімкнення цієї функції для певних програм/сервісів у кожному сеансі дозволить використовувати лише обмежену кількість даних. Це означає, що такі завдання, як завантаження великих файлів не будуть негативно впливати на загальну швидкість, забезпечуючи доступ, необхідний для повсякденної роботи,

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.