Як на iPhone відключити запуск камери з екрана блокування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Іноді користувачі техніки Епл ставлять запитання: чи існує можливість відключити запуск камери з екрана? Сьогодні ми відповімо вам, як скасувати таку автоматичну активацію через кнопку або свайп.

Одразу скажемо, що стандартні налаштування iPhone, на жаль, не дають змоги вимкнути функцію запуску режиму фото прямо на заблокованому екрані, зробивши її активною тільки в панелі управління або на робочому полі. Проте існує методика, що дає змогу обійти це обмеження. Її суть полягає в повному виключенні програми “Камера” з системи з подальшим використанням альтернативного додатка для зйомки фото і відео матеріалу.

Як вимкнути стандартну камеру

Спочатку вам слід перейти в меню “Налаштування смартфона” і вибрати пункт “Екранний час”. Потім відкрийте пункт “Контент і конфіденційність” і тапніть на відповідний перемикач у цьому розділі. Зробивши це, приступайте до фінального етапу налаштування – у пункті “Дозволені додатки” вимкніть галочку для стандартної камери iOS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після проведення цієї процедури програма перестане запускатися автоматично, незалежно від того, використовуєте ви свайп або кнопку. Також ця програма не буде доступною в “Пункті управління” і на робочому столі вашого iPhone. Однак не забувайте, що для зйомки фото і відео вам буде потрібно завантажити сторонній додаток, який можна знайти і встановити з офіційного джерела – App Store.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.