Тільки екраном донизу: топ-3 причини, чому в такому положенні потрібно залишати телефон на столі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб телефон служив довго, потрібно правильно з ним поводитися і дотримуватися деяких важливих правил. Мало хто здогадується, що такий нюанс, як класти гаджет на стіл, також має значення.

Фахівці рекомендують завжди класти телефон лицьовим боком донизу, пояснюючи це трьома головними чинниками.

Захист камери

Постійно залишаючи телефон лицьовою стороною догори, ми сприяємо тому, що на скляній поверхні камери поступово утворюються подряпини. Це відбивається на якості фото та відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ж класти смартфон у положенні з камерою догори, вона довше залишатиметься неушкодженою.

Збереження заряду

Якщо тримати телефон екраном догори, пристрій постійно вмикається, вібрує та подає сигнали сповіщення. Через це заряд акумулятора швидше втрачається.

Тому краще розташувати пристрій екраном донизу, що дасть змогу рідше його заряджати.

Захист від вологи

Завдяки тому, що задня частина телефону герметична і має додатковий захист від вологи, у разі випадкового потрапляння рідини на неї ризик пошкодження буде набагато меншим.

Екран є дуже вразливим і дуже дорогим елементом, тому варто залишати смартфон на столі цією деталлю донизу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.