Чому не варто носити смартфон у чохлі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Велика частина покупців під час купівлі смартфона купує ще й чохол до нього, щоб захистити його від різних пошкоджень. Зовнішній вигляд смартфона при використанні чохла довгий час залишатиметься ідеальним.

Зараз чохли виробляються на всі моделі телефонів за демократичною ціною, що збільшило попит на ці аксесуари в рази. Однак фахівці не радять постійно носити телефон в чохлі, оскільки це може призвести до негативних наслідків.

Перегрів

При сильному навантаженні нагрів телефону може сильно збільшитися, таку ситуацію погіршує чохол, так як він призводить до ще більш сильного перегріву.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо користувач грає у важкі ігри, телефон може розігрітися до високих температур, в результаті телефон може зламатися. Відведення тепла у телефона в чохлі буде порушено. Грати в телефон і заряджати його найкраще без чохла, щоб уникнути сильного перегріву.

Засмічення

Дрібне сміття під час користування телефоном може потрапляти в різні зазори та перебувати між корпусом і чохлом. Найчастіше туди потрапляють саме частинки піску. Ці частинки можуть пошкодити задню панель або бічні грані смартфона.

Алюмінієві та скляні корпуси найбільш схильні до подібних пошкоджень. Пластик же більш стійкий до такого впливу. На корпусах залишаються ушкодження, які вже не можна буде чимось видалити, тому чохол слід час від часу знімати й очищати поверхню чохла та корпус від дрібних частинок бруду.

Погіршення зручності експлуатації

Останніми роками виробники намагаються зробити свої смартфони якомога тоншими, щоб зменшити їхній розмір, вагу і зробити експлуатацію зручнішою, але всі ці старання марні, якщо на смартфон одягнуто чохол.

Товщина чохла зазвичай становить не менше 3 міліметрів. У результаті смартфон буде захищений від серйозних пошкоджень, але при цьому користуватися ним буде не дуже зручно.

Мікроби

На поверхні чохла, так само як і на екрані смартфона, накопичується величезна кількість мікробів і бактерій, тому чохол потрібно регулярно знімати і протирати його серветками, а краще – скористатися антисептиком або мильним розчином. Цю процедуру варто повторювати не рідше, ніж раз на місяць.

Людині доводиться постійно бути на зв’язку і користуватися телефоном, тому не варто нехтувати чистотою чохла. Силіконові чохли досить просто очистити від бруду і мікробів, оскільки вони стійкі до впливу води, мила, а також антисептиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.